Prva benzinska stanica NIS-a u BiH

Bez autora
Jul 26 2011

NIS je postao vlasnik prvog maloprodajnog objekta u Republici Srpskoj u BiH, benzinske stanice “Trn-2”, koja se nalazi na izlazu iz Banja Luke, na auto putu prema Gradiški. U narednom periodu planirani su radovi na rekonstrukciji i modernizaciji ovog objekta. Strategijom NIS-a predviđen je razvoj kompanije u regionu. Izlaskom na inostrana tržišta NIS je usmeren pre svega na zemlje u regionu, poput BiH, u kojima je procenjeno da postoje najveće sinegije i potencijal na tržištu. Pored prodajnih aktiva u Republici Srpskoj (BiH), NIS je početkom ove godine, osnivanjem “Jadran naftagasa”, zajedničkog preduzeća sa ruskom kompanijom “NeftegazInKor” započeo i poslove u oblasti istraživanja i proizvodnje ugljovodonika.

Prva benzinska stanica NIS-a u BiHNIS je postao vlasnik prvog maloprodajnog objekta u Republici Srpskoj u BiH,  benzinske stanice “Trn-2”, koja se nalazi na izlazu iz Banja Luke, na auto putu prema Gradiški.

U narednom periodu planirani su radovi na rekonstrukciji i modernizaciji ovog objekta.

Strategijom NIS-a predviđen je razvoj kompanije u regionu. Izlaskom na inostrana tržišta NIS je usmeren pre svega na zemlje u regionu, poput BiH, u kojima je procenjeno da postoje najveće sinegije i potencijal na tržištu.

Pored prodajnih aktiva u Republici Srpskoj (BiH), NIS je početkom ove godine, osnivanjem “Jadran naftagasa”, zajedničkog preduzeća sa ruskom kompanijom “NeftegazInKor” započeo i poslove u oblasti istraživanja i proizvodnje ugljovodonika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik